Розробка нового виду десерту ацидофільно-сироваткового
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
плодово-овочеве пюре, інулін, сироватка, ациофільно-сироватковий десерт, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Любченко (Кліщова), Ю. А. Розробка нового виду десерту ацидофільно-сироваткового : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Анатоліївна Любченко (Кліщова) ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2023. – 81 с.