Удосконалення технології маси сиркової із рослинними інгредієнтами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сироватковий напій, маса сиркова, термокислотна коагуляція білків молока, дієтичні продукти, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ніколаєва, М. С. Удосконалення технології маси сиркової із рослинними інгредієнтами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Ніколаєва ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 108 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced