Удосконалення технології масла вершкового з наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 130 т за добу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

масло вершкове з наповнювачем, сироп із плодів шипшини, шипшина, аскорбінова кислота, антиоксидантні властивості, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Шитікова, Н. С. Удосконалення технології масла вершкового з наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 130 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Сергіївна Шитікова ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 121 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced