Удосконалення технології масла вершкового з наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 130 т за добу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
масло вершкове з наповнювачем, сироп із плодів шипшини, шипшина, аскорбінова кислота, антиоксидантні властивості, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Шитікова, Н. С. Удосконалення технології масла вершкового з наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 130 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Сергіївна Шитікова ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 121 с.