Удосконалення технології сироваткового напою з Promilk та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу
Loading...
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Citation
Целуйко, Ю. Ю. Удосконалення технології сироваткового напою з Promilk та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юрій Юрійович Целуйко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 128 с.