Удосконалення технології сироваткового напою з Promilk та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Целуйко, Ю. Ю. Удосконалення технології сироваткового напою з Promilk та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юрій Юрійович Целуйко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 128 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By