Удосконалення технології сироваткового напою з Promilk та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сироватковий напій, підвищена в’язкість, Promilk, сироватка молочна, технологія, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Целуйко, Ю. Ю. Удосконалення технології сироваткового напою з Promilk та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 64 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юрій Юрійович Целуйко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 128 с.