Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зефір, мармелад, желейний, пектин, аератор, вертикальний депозитор, IntelleMix, FlowPack-250, marshmallow, marmalade, jelly, pectin, aerator, vertical depositor, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Боляк, А. А. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Боляк Анастасія Андріївна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Дорожинська. – Київ, 2023. – 72 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced