Проєкт хлібозаводу в м. Миколаєві Львівської області з впровадженням булочного виробу з використанням хлібопекарської полікомпонентної суміші

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Чернівецький», булка «Нова», булка Крафтяр «Французька», піч Werner & Pfleidererі, піч Bongard, bread "Chernivetskyi", bun "Nova", bun Kraftyar "French", Werner & Pfleiderer oven, Bongard oven, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Лесів, А. Р. Проєкт хлібозаводу в м. Миколаєві Львівської області з впровадженням булочного виробу з використанням хлібопекарської полікомпонентної суміші : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лесів Андрій Романович ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 79 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced