Проєкт пекарні в м. Київ з виготовлення виробів спеціального дієтичного призначення
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб «ахлоридний», булка «з висівками», булочка «діабетична з фруктозою», тістомісильна машина SPL-150E BONGARD, гідравлічний тістоподільник MERCURE 4/20 BONGARD, вистійна шафа BFE BONGARD, піч ротаційна електрична 8.64E BONGARD, "achlorine" bread, bread "with bran", bread "diabetic with fructose", кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Зубко, М. О. Проєкт пекарні в м. Київ з виготовлення виробів спеціального дієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зубко Микола Олексійович ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2023. – 90 с.