Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняно кондитерських виробів у місті Бердичів Житомирська обл
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мафін, круасан, листковий виріб, тістоприготування, начинка, напівфабрикати, автоматизована лінія, пакування, muffin, croissant, sheet product, pastry making, filling, semi-finished products, automated line, packaging, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Вовкодав, А. М. Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняно кондитерських виробів у місті Бердичів Житомирська обл : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вовкодав Анастасія Миколаївна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 77 с.