Проєкт пекарні з впровадженням прискорених технологій виготовлення хлібобулочних виробів у місті Обухів Київської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Ситний», булочка «Шкільна», батон «Печерський», тістоприготування, прискорений спосіб, ротаційні печі Miwe, "Sytniy" bread, "Skhilna" bun, "Pechersky" loaf, cooking dough, accelerated method, Miwe rotary ovens, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Приходько, М. Г. Проєкт пекарні з впровадженням прискорених технологій виготовлення хлібобулочних виробів у місті Обухів Київської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Приходько Марія Геннадіївна ; наук. керівник Людмила Миколаївна Бурченко. – Київ, 2023. – 87 с.