Наукове обґрунтування та розроблення технології горіхових паст за аюрведичними рекомендаціями

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

аюрведична, вата, доша, горіхова паста, фісташки, мигдаль, дескрипторно-профільний метод, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Біленький, П. С. Розроблення технології соусів з використанням рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Павло Сергійович Біленький ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2023. – 86 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced