Наукове обґрунтування та розроблення технології горіхових паст за аюрведичними рекомендаціями
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
аюрведична, вата, доша, горіхова паста, фісташки, мигдаль, дескрипторно-профільний метод, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Біленький, П. С. Розроблення технології соусів з використанням рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Павло Сергійович Біленький ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2023. – 86 с.