Удосконалення технології морозива в умовах ЗРГ
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво, драглеутворювач, авокадо, фісташка, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Бугмій, І. О. Удосконалення технології морозива в умовах ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ілля Олександрович Бугмій ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2023. – 104 с.