Удосконалення технології соусів за типом «майонез» з вівсяним молоком для ЗРГ
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
соус майонез, вівсяне молоко, технологія соусу, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дударєв, І. М. Удосконалення технології соусів за типом «майонез» з вівсяним молоком для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ігор Миколайович Дударєв ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 136 с.