Удосконалення технології соусів за типом «майонез» з вівсяним молоком для ЗРГ

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

соус майонез, вівсяне молоко, технологія соусу, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дударєв, І. М. Удосконалення технології соусів за типом «майонез» з вівсяним молоком для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ігор Миколайович Дударєв ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 136 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced