Удосконалення технології мусів із додаванням фруктових пюре та сиропів на основі фруктози
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мус, фруктове пюре, поживна цінність, фруктоза, органолептичні показники якості, технологія, метод, персик, персикове пюре, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Райський, М. А. Удосконалення технології мусів із додаванням фруктових пюре та сиропів на основі фруктози : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Микита Анатолійович Райський ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 109 с.