Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пудинг, варений пудинг, поживна цінність, органолептичні показники якості, технологія, метод, солод, солодовий екстракт, Полісол, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Скуратівська, Д. В. Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарина Володимирівна Скуратівська ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2023. – 76 с.