Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пудинг, варений пудинг, поживна цінність, органолептичні показники якості, технологія, метод, солод, солодовий екстракт, Полісол, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Скуратівська, Д. В. Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарина Володимирівна Скуратівська ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2023. – 76 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced