Розроблення технології печива з пісочного тіста, збагаченого білоквмісною сировиною для ЗРГ

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пісочне тісто, печиво, білоквмісна сировина, розроблення рецептури, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Юрченко, І. В. Розроблення технології печива з пісочного тіста, збагаченого білоквмісною сировиною для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Віталіївна Юрченко ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2023. – 106 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced