Дослідження застосування нетрадиційної сировини для виробництва напоїв оздоровчого призначення з впровадженням технології при будівництві заводу харчових концентратів в м. Шепетівка Хмельницької області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові концентрати, іван-чай, купаж чаю, артишок, м‘ята, чорний чай, трав‘яні чаї, кукурудзяні палички, чіпси картопляні, хрумка картопля, чіпси формовані, food concentrates, Ivan-tea, tea blend, artichoke, mint, black tea, herbal teas, corn sticks, potato chips, crispy potatoes, molded chips, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Маркус, Я. С. Дослідження застосування нетрадиційної сировини для виробництва напоїв оздоровчого призначення з впровадженням технології при будівництві заводу харчових концентратів в м. Шепетівка Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Маркус Ян Сергійович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 170 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced