Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології здобних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Суми
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
технологічні властивості, гречані пластівці, харчова цінність, булка «Здобна гречана», піч Kymkaya-25, technological properties, buckwheat flakes, nutritional value, "Buttery buckwheat" bun, Kymkaya-25 oven, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дудко, І. М. Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології здобних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дудко Іван Михайлович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 134 с.