Розроблення рецептури та впровадження кондитерських виробів антидіабетичного призначення в проєкті кондитерського цеху у м. Гостомель Київської області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зефір, печиво здобне, печиво на фруктозі, оздоблення печива, топінамбуровий порошок, пюре гарбузове, пюре абрикосове, пюре яблучне, використання цукрозамінників, топінамбуровий сироп, мікро- та макронутрієнтний склад, глікемічність, вітамінний склад, енергетична цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Краснянська, Ю. В. Розроблення рецептури та впровадження кондитерських виробів антидіабетичного призначення в проєкті кондитерського цеху у м. Гостомель Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Краснянська Юлія Володимирівна ; наук. керівник Вікторія Дорохович. – Київ, 2023. – 258 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced