Обґрунтування використання прянощів в технології хлібобулочних виробів, що впроваджуються на хлібозаводі в м. Вараш Рівненської області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

прянощі, м’ята сушена, базилік сушений, цибуля сушена, вироби булочні, батон «Пряний пікантний», Kumkaya, spices, dried mint, dried basil, dried onion, bakery products, "Spicy Spicy" loaf, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кучерява, М. В. Обґрунтування використання прянощів в технології хлібобулочних виробів, що впроваджуються на хлібозаводі в м. Вараш Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кучерява Марія Василівна ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2023. – 131 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced