Обґрунтування доцільності використання фруктози для надання хлібобулочним виробам оздоровчих властивостей та впровадження розробленого виробу в проєкті пекарні в м. Вараш Рівненської області
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
фруктоза, булочні вироби, fructose, bakery products, Revent, Diosna, Kumkaya, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Тимохіна, Л. А. Обґрунтування доцільності використання фруктози для надання хлібобулочним виробам оздоровчих властивостей та впровадження розробленого виробу в проєкті пекарні в м. Вараш Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тимохіна Леся Анатоліївна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2023. – 107 с.