Розроблення рецептури булочного виробу з гречаним борошном та його впровадженням в проєкті хлібозаводу в м. Бровари Київської області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

гречане борошно, продукти переробки гречки, вироби функціонального призначення, хліб «Чумацький», паляниця «Кременецька», батон «Тернопільський новий», булочка «Гречана», Grechana bun, buckwheat flour, buckwheat processing products, functional products, Chumatsky bread, Kremenetska bread, Ternopil novy loaf, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Погорєлов, І. С. Розроблення рецептури булочного виробу з гречаним борошном та його впровадженням в проєкті хлібозаводу в м. Бровари Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Погорєлов Іван Сергійович ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 150 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced