Розроблення рецептури та впровадження пряничних виробів покращеного нутрієнтного складу в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів у м. Фастів Київської області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

мальтітол, соєве борошно, гарбузовий шрот, пряники заварні, печі ППП, maltitol, soy flour, pumpkin meal, gingerbread custard, PPP ovens, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Плахотнюк, Н. В. Розроблення рецептури та впровадження пряничних виробів покращеного нутрієнтного складу в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів у м. Фастів Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Плахотнюк Наталя Вікторівна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 121 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced