Впровадження в меню сніданків страв дитячого харчування для кафе сімейного типу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, технологічна схема, страви для дітей, технологія, енергетична цінність, виробнича програма, технологічне обладнання, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Бойчин, І. М. Впровадження в меню сніданків страв дитячого харчування для кафе сімейного типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Миколайович Бойчин ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2023. – 114 с.