Удосконалення технології страв із крупів для кафе європейської кухні

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, крупи, круп’яні котлети, рис, пророслі зерна вівса, клітковина гарбуза, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гузій, Х. З. Удосконалення технології страв із крупів для кафе європейської кухні : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Христина Зорянівна Гузій ; наук. керівник Людмила Євгенівна Мамченко. – Київ, 2023. – 95 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced