Технологія твердих маргаринів у цеху 30 т за добу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
маргарин, технологія, жир, саломас, плавлення, емульсія, продукція, margarine, technology, fat, salomas, melting, emulsion, products, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Скалозуб, О. О. Технологія твердих маргаринів у цеху 30 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Скалозуб Ольга Олександрівна ; наук. керівник Ірина Гіронтіївна Радзієвська. – Київ, 2023. – 69 с.