Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
проект, технологія, майонез, рецептура, змішувач, project, technology, mayonnaise, recipe, mixer, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Войтенко, Я. В. Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Войтенко Яна Володимирівна ; наук. керівник Ірина Гіронтіївна Радзієвська. – Київ, 2023. – 78 с.