Виробництво саломасу для маргаринової продукції у цеху потужністю 132 т за добу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
гідрогенізація, каталізатор, йодне число, олія, саломас, iodine value, hydrogenation, oil, salomas, catalyst, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Фурман, Т. В. Виробництво саломасу для маргаринової продукції у цеху потужністю 132 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Фурман Тетяна Василівна ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2023. – 72 с.