Виробництво саломасу для маргаринової продукції у цеху потужністю 132 т за добу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

гідрогенізація, каталізатор, йодне число, олія, саломас, iodine value, hydrogenation, oil, salomas, catalyst, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Фурман, Т. В. Виробництво саломасу для маргаринової продукції у цеху потужністю 132 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Фурман Тетяна Василівна ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2023. – 72 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced