Дослідження та удосконалення технології культивування чистої культури пивоварних рас дріжджів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зброджування пивного сусла, пивоварні дріжджі, чиста культура дріжджів, циліндро-конічний бродильний апарат, культивування пивних дріжджів, температурний режим, сухі речовини сусла, beer wort fermentation, yeast, pure yeast culture, cylindrical-conical fermentation apparatus, cultivation of brewer's yeast, wort dry matter, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ковальова, К. О. Дослідження та удосконалення технології культивування чистої культури пивоварних рас дріжджів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ковальова Катерина Олександрівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 97 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced