Дослідження та удосконалення технології культивування чистої культури пивоварних рас дріжджів
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
зброджування пивного сусла, пивоварні дріжджі, чиста культура дріжджів, циліндро-конічний бродильний апарат, культивування пивних дріжджів, температурний режим, сухі речовини сусла, beer wort fermentation, yeast, pure yeast culture, cylindrical-conical fermentation apparatus, cultivation of brewer's yeast, wort dry matter, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ковальова, К. О. Дослідження та удосконалення технології культивування чистої культури пивоварних рас дріжджів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ковальова Катерина Олександрівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 97 с.