Дослідження і вибір раціональних режимів приготування алкогольних напоїв з використанням напівфабрикатів волоського горіха

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

лікеро-горілчана галузь, алкогольний напій, настоянка, настій спиртовий, горіх волоський, антирадикальна активність, антиоксидантна активність, liquor industry, alcoholic beverage, tincture, alcohol infusion, walnut, antiradical activity, antioxidant activity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кучеренко, В. О. Дослідження і вибір раціональних режимів приготування алкогольних напоїв з використанням напівфабрикатів волоського горіха : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кучеренко Валентин Олександрович ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2023. – 65 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced