Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, напівкопчені ковбаси, Sous Vide, продукти переробки молока, technology, semi-smoked sausages, Sous Vide, milk processing products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Савчук, О. О. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Савчук Олександр Олексійович ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 97 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced