Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
технологія, напівкопчені ковбаси, Sous Vide, продукти переробки молока, technology, semi-smoked sausages, Sous Vide, milk processing products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Савчук, О. О. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Савчук Олександр Олексійович ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 97 с.