Розроблення технології напою Комбуча з використанням хмелю

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

безалкогольний напій, мікробіологічна культура, хміль, чай, комбуча, soft drink, enzyme preparations, hops, tea, kombucha, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Рябцев, Ю. С. Розроблення технології напою Комбуча з використанням хмелю : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Рябцев Юрій Сергійович ; наук. керівник Віталій Прибильский. – Київ, 2023. – 68 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced