Розроблення технології пива з використанням волоського горіха для крафтових пивоварень
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
крафтове пиво, традиційна технологія, волоський горіх, екстракт водно-спиртовий, фізико-хімічні показники, органолептичні показники, масова частка спирту, масова частка сухих речовин, craft beer, traditionelle technologie, walnuss, wasser alkohol-extrakt, physikalisch-chemische indikatoren, organoleptische indikatoren, massenanteil von alkohol, massenanteil von feststoffen, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Семененко, І. І. Розроблення технології пива з використанням волоського горіха для крафтових пивоварень : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Семененко Ігор Ігорович ; наук. керівник Віталій Прибильський. – Київ, 2023. – 60 с.