Дослідження технологічних властивостей продуктів переробки насіння гороху
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дослідження, борошно, горох, вітаміни, сорт, ефективність, виробництво, технологія, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Барська, В. Д. Дослідження технологічних властивостей продуктів переробки насіння гороху : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Дмитрівна Барська ; наук. керівник Євген Іванович Харченко. – Київ, 2023. – 54 с.