Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, Sous Vide, напої, бар, настоянки, drinks, bar, tinctures

Бібліографічний опис

Винник, І. Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі / І. Винник, О. Пушка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2023. – Ч. 3. –С. 224

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced