Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
консерви, сировина, субпродукти, яловичина, свинина, технологічне обладнання, canned food, raw materials, offal, beef, pork, technological equipment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Калій, Д. Ю. Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Калій Дмитро Юрійович ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2023. – 97 с.