Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
технологія, сировина, мясо, яловична, свинина, обладнання, готова продукція, technology, raw materials, meat, beef, pork, equipment, finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Лешко, А. І. Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лешко Андрій Іванович ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 107 с.