Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, сировина, мясо, яловична, свинина, обладнання, готова продукція, technology, raw materials, meat, beef, pork, equipment, finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Лешко, А. І. Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лешко Андрій Іванович ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced