Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
варені ковбаси, сосиски, сардельки, напівкопчені, варено-копчені ковбаси, соленості, площа, коптіння, соління, сушіння, sausages, anchovies, half-smoked, boiled-smoked sausages, salinity, area, smoking, salting, drying, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Русин, С. Б. Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Русин Софія Богданівна ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 99 с.