Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ковбасний цех, конина, нагетси, м'ясо птиці, яловичина, розрахунок, обладнання, sausage shop, horse meat, nuggets, poultry meat, beef, calculation, equipment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Ревко, С. П. Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ревко Софія Петрівна ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 106 с.