Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ковбасний цех, конина, нагетси, м'ясо птиці, яловичина, розрахунок, обладнання, sausage shop, horse meat, nuggets, poultry meat, beef, calculation, equipment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Ревко, С. П. Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ревко Софія Петрівна ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 106 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced