Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
готова продукція, м’ясна сировина, яловичина, свинина, технологія, фаршеві консерви, паштетні консерви, тушковані консерви, консерви других страв, м’ясо-рослинні консерви, стерилізація, тара, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пирожок, М. А. Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Пирожок Максим Андрійович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 111 с.