Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
оздоровче харчування, печиво, безглютенові продукти, рецептура, рисове борошно, шрот насіння гарбуза, кеш’ю, функціональний інгредієнт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Галушко, М. В. Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Валеріївна Галушко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2023. – 129 с.