Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, кулінарна продукція, молекулярні технології, готель, culinary products, molecular technologies, hotel
Бібліографічний опис
Шидловська, О. Б. Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності / О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : XI Всеукраїнська науково-практична конференція присвячена до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 129-130