Використання пророщеного зерна сочевиці та гречки для отримання паштету оздоровчого призначення
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами досліджень та на основі аналізу визначено раціональну кількість рослинних добавок для підвищення харчової цінності паштету. According to the results of the research and based on the analysis, a rational amount of plant additives was determined to increase the nutritional value of the pate.
Опис
Ключові слова
паштет, сочевиця, гречка, пророщене зерно, paste, lentil, buckwheat, germinated grain, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. Використання пророщеного зерна сочевиці та гречки для отримання паштету оздоровчого призначення / Алла Башта, Дмитро Медведюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 81