Технологія світлого і темного сортів пива з цикорієм
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, цикорій, екстракт, інулін, солод, затір, сусло, beer, chicory, extract, inulin, malt, mash, wort
Бібліографічний опис
Булій, Ю. В. Технологія світлого і темного сортів пива з цикорієм / Ю. В. Булій, А. М. Куц, Р. М. Мукоїд // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : XI Міжнародна науково-технічна конференція, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 139–140