Theoretical substantiation of the use of functional compounds based on hydrocolloids and enzymes in the technology of boiled sausages

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, use of functional compounds, hydrocolloids, enzymes, technology of boiled sausages, використання функціональних сполук, гідроколоїди, ферменти, технології варених ковбас, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Iepishkin, S. Theoretical substantiation of the use of functional compounds based on hydrocolloids and enzymes in the technology of boiled sausages / S. Iepishkin, I. Strashinskiy, H. Lukianets // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 89 International scientific conference of young scientist and students, April, 3-7, 2023. – 2023. – Part 3. Kyiv : NUFT. – P. 454

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced