Використання екстрактів стевії в технологіях харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами проведених досліджень встановлено, що максимальний ступінь вилучення екстрактивних речовин (30 %) з підготовленої листової маси стевії (екстрагент - сироватка з-під виробництва сиру кисломолочного), є можливим за гідромодуля - 1:15. Дане співвідношення екстрагент: речовина є достатнім для проникнення екстрагенту у пори подрібненого листя стевії, наступного розчинення водорозчинних речовин з подальшим розподілом по усій масі розчину.

Опис

Бібліографічний опис

Белемець, Т. О. Використання екстрактів стевії в технологіях харчових продуктів / Т. О. Белемець, У. Г. Бандура // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 11-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 78

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в