Використання екстрактів стевії в технологіях харчових продуктів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами проведених досліджень встановлено, що максимальний ступінь вилучення екстрактивних речовин (30 %) з підготовленої листової маси стевії (екстрагент - сироватка з-під виробництва сиру кисломолочного), є можливим за гідромодуля - 1:15. Дане співвідношення екстрагент: речовина є достатнім для проникнення екстрагенту у пори подрібненого листя стевії, наступного розчинення водорозчинних речовин з подальшим розподілом по усій масі розчину.
Опис
Ключові слова
сиркові вироби, ектракти, стевія, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Белемець, Т. О. Використання екстрактів стевії в технологіях харчових продуктів / Т. О. Белемець, У. Г. Бандура // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 11-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 78