Використання інноваційних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено дослідження, щодо використання сучасних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення, для закладів ресторанного господарства. Розроблені солодкі страви з використання інноваційних технологій надають змогу розширити асортиментний ряд
кулінарної продукції оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства. The paper presents research on the use of modern culinary trends in the technology of sweet dishes for health purposes for restaurants. Developed sweet dishes using innovative technologies make it possible to expand the product range culinary products for health purposes in restaurants.
Опис
Ключові слова
солодкі страви, оздоровчі продукти, інновації, тренди, sweet dishes, health products, innovations, trends, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ущаповський, А. О. Використання інноваційних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення / А. О. Ущаповський // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково – практичної конференції, 17 – 18 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 79–80