Дослідження терміну придатності хліба пшеничного із борошна 1-го сорту
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження змін органолептичних показників при зберіганні хліба із борошна пшеничного 1-го сорту впродовж 24…72 год. The results of the study of changes in organoleptic parameters during storage of bread from wheat flour of 1 st grade for 24-72 h are presented.
Опис
Ключові слова
термін придатності, пшеничний хліб, борошно 1-го сорту, shelf life, wheat bread, 1st grade flour, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Веременко, М. Дослідження терміну придатності хліба пшеничного із борошна 1-го сорту / М. Веременко, С. Усатюк, Т. Олена // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 95