Вплив термообробки на якісні складові молока

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах описано як з підвищенням ступеня термічної обробки молока, підвищуються зміни його складу, в результаті чого зменшується харчова і біологічна цінність, погіршується його смак, запах і технологічні властивості.

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, термічна обробка молока, складові молока, heat treatment of milk, milk components

Бібліографічний опис

Косяк, А. В. Вплив термообробки на якісні складові молока / А. В. Косяк, Н. П. Квітковська // Наукові здобутки молоді -вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 88 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 167

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced