Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

проаналізово харчову цінність та туристичний потенціал нового гастрономічного символу столиці України - випічки "Kyiv pie".

Опис

Бібліографічний опис

Федоренко, Т. І. Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie» / Т. І. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 90 -91

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в