Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie»
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
проаналізово харчову цінність та туристичний потенціал нового гастрономічного символу столиці України - випічки "Kyiv pie".
Опис
Ключові слова
гастрономічний продукт, gastronomic product, випічка "Kyiv pie", "Kyiv Pai", харчова цінність, nutritional value, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Федоренко, Т. І. Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie» / Т. І. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 90 -91