Органічні харчові продукти – запорука здоров’я споживачів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У даній роботі розглянуті переваги споживання органічної продукції та наслідки її вживання на здоров’я споживачів. Детально описано відмінність органічної та традиційної продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками. This work examines the benefits of consuming organic products and the consequences of their use on the health of consumers. The difference between organic and traditional products according to organoleptic and physicochemical indicators is described in detail.
Опис
Ключові слова
органічні продукти, безпечність харчової продукції, сенсорна характеристика, фізико-хімічний склад, рівень пестицидів, organic products, safety of food products, sensory characteristic, фізико-хімічний склад, level of pesticides, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Гораш, О. А. Органічні харчові продукти – запорука здоров’я споживачів / О. А. Гораш, О. О. Кохан, Ю. В. Камбулова // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : Матеріали IІ Міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, 25 листопада 2022 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 76-77